Hvad koster loftisolering


Det kan være svært at sige noget om prisen på en loftisolering, da den vil afhænge af mange forskellige faktorer. Særligt afgørende for prisen på en loftisolering vil være loftets størrelse, samt tykkelsen på den loftisolering, som loftet skal isoleres med.

 

Dernæst vil der være spørgsmål om hvilken type isolering du skal bruge til din loftisolering, samt behovet for at montere en dampspærre. Disse forhold vil også have stor indflydelse på, hvad prisen er på en loftisolering.

 

Tager vi udgangspunkt i et loft på 100 m2 koster en loftisolering ca. 40.000 kr. Denne pris inkluderer montering af nyt dampspær, samt udgifter til en isolatør. Uden dampspær koster den samme loftisolering ca. 30.000 kr.

 

Du har også den mulighed at stå for din egen loftisolering, med en gør det selv loftisolering. Her vil fordelen ikke mindst være, at du vil kunne spare mange penge. Med udgangspunkt i ovenstående eksempel, vil en gør det selv loftisolering koste i omegnen af 10.000 kr.

 

Som det kan ses er der mange penge at spare ved en gør det selv loftisolering, men det er ikke altid at det er den bedste løsning. En af de store fordel ved en loftisolering, er de penge du vil spare på dine varmeregninger, som følge af en bedre loftisolering.

 

Er din loftisolering ikke lagt korrekt vil du ikke opnå de samme besparelser, og derfor kan der mange gange være gode fornuft i, at lade professionelle fagolk om at stå for din loftisolering, på trods af at være en dyrere umiddelbar investering.

 

På sigt vil du nemlig kunne spare pengene hjem mange gange igen, som følge af den bedre loftisolering, og de besparelser på dine varmeregninger du vil få som følge heraf. Vi anbefaler derfor altid at få hjælp af professionelle fagfolk, da du på den måde opnår en større sikkerhed for, at din loftisolering udføres korrekt og tilfresstillende.