Få professionel og effektiv IT-support hos Riskilde IT


Det er ikke altid lige nemt at skulle finde ud af det der IT og derfor kan der være brug for god, effektiv og hurtig support. Det gælder uanset om du er privat eller har en lille eller mellemstor virksomhed. Heldigvis sidder der i Roskilde IT dygtige og professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig med en lang række af IT support opgaver. Her kan du forvente professionalisme med et højt kvalitetsniveau, hvor du hurtigt får den hjælp du ønsker eller måtte have brug for. Således kommer du nemt kørende med dit IT igen. 

Det kan godt betale sig at optimere sin computer 

Når man lige ved hvordan det skal gøres, så er det lynhurtigt at få optimeret en computer. Her fjernes uønskede programmer der nedsætter hastigheden på din computer og med en oprydning af alle de gamle filer, du alligevel ikke skal bruge, så får du meget mere plads på computeren til alt det du i virkeligheden skal bruge den til. Yderligere kan du ved en systemopdatering få nedlagt et automatisk opdaterings- og vedligeholdelsesprogram, så din computer helt automatisk klarer optimeringen undervejs. Resultatet er en computer der fungerer og reagerer hurtigere og som er mere anvendelig for dig og det du skal bruge den til. 

Har du problemer med netværket? 

Roskilde IT hjælper dig med at opsætte dit netværk korrekt fra start, så du er online og kørende. Det er nemlig ikke unormalt at opleve netværksproblemer på computeren eller andre af dine trådløse enheder. Ved at optimere de adresser der sidder koblet gennem dit trådløse netværk fra netværksselskabet, er du sikker på en sikker forbindelse til det der for mange er essentielt for at kunne bruge computeren. Med en sikker og stabil forbindelse skal du ikke bekymre dig for om du pludseligt er online eller ej. 

Virus er en hindring for at din computer kører effektivt 

Selv en lille virus kan give forstyrrelser på din computer, andre gør, at din computer hverken kan starte eller fungere med de mest basale egenskaber. Derfor er det vigtigt at have ryddet sin computer for virus så snart at de er der, inden de udvikler sig til at blive et ret stort problem. Det er dog ikke altid lige nemt at opdage hvor der sidder virus på din computer og da slet ikke hvordan det fjernes fra din enhed igen. Roskilde IT sidder klar med virus eksperter til at hjælpe dig med at få renset din computer i en fart. 

Alt din data kan blive gendannet 

Det er ikke noget værre end når den data du har gemt og skal bruge pludseligt forsvinder. Måske er computeren gået ned for en stund eller også er det bare pist væk. Det gælder både den primære harddisk, hukkomelseskort eller lignende, hvor Roskilde IT har evnerne til at finde den manglende data frem igen, hurtigt og effektivt med datagendannelse. Det tager som regel kun få timer at finde frem til de manglende filer, men at få dem gendannet og repareret kræver erfaring og tid. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *